AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk paraları yerden toplamak

Kahve falında bozuk paraları yerden toplamak

Kahve falında bozuk paraları yerden toplamak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hoşluk içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk paraları yerden toplamak gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir hareket beklemeden hemen atağa geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında yerde bozuk para toplamak kötü sözler duyacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yerden bozuk para toplamak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk paraları yerden toplamak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para yerden toplamak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden bozuk para topladığını görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde bozuk para bulmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yerden bozuk para bulmak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde bozuk para görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kötü yollara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir