AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının evini görmek

Kahve falında ablasının evini görmek

Kahve falında ablasının evini görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ablasının evini gördüyseniz:

  • Hata yapma eğilimde olacağınız için herşeye rağmen üzerinde çalıştığınız konuya dikkatinizi toplayın.

Kahve falında ablasının evini görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalettir.

Kahve falında ölü abla görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında anne ve ablayı görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablasının kaçtığını görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ablasını öldüğünü görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret eder.

Kahve falında ablayı ağlarken görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ablayla telefonda konuşmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında ablasının oğlu olduğunu görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir