AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk makine görmek

Kahve falında bozuk makine görmek

Kahve falında bozuk makine görmek kötü bir habere veya tehlikeye, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, insanlara küsüleceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk makine gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Kahve falında bozuk çamaşır makinesi görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, çalışmalarının beğenileceğine delalettir.

Kahve falında bozuk fotoğraf makinesi görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk makine görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalettir.

Kahve falında kirli çamaşırları makineye atmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski fotoğraf makinesi görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında kumar makinesi görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında süt makinesi görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş makinesi altında kalmak kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir