AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumar makinesi görmek

Kahve falında kumar makinesi görmek

Kahve falında kumar makinesi görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına inanılır.

Kahve falında kumar makinesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Kahve falında kumar makinesi görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında birinin kumar oynadığını görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumar oynamak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kumarda para kaybetmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kumar oynadığını görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kumar görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kumar kazanmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumarda kaybettiğini görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir