AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk karpuz görmek

Kahve falında bozuk karpuz görmek

Kahve falında bozuk karpuz görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk karpuz gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında bozuk karpuz yemek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk karpuz görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kabak karpuz görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında karpuz kesip dağıtmak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında sulu karpuz yemek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işarettir.

Kahve falında karpuzun çatladığını görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında karpuz görmek fakir çocukları giydireceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir