AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bulup sahibine vermek

Kahve falında altın bulup sahibine vermek

Kahve falında altın bulup sahibine vermek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bulup sahibine vermek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar sizi korkutmayacak.

Kahve falında altın bulup sahibine vermek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdan bulup sahibine vermek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında kağıt para bulup sahibine vermek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına inanılır.

Kahve falında yerde para bulup sahibine vermek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para bulup sahibine vermek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına inanılır.

Kahve falında altın bulup dağıtmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bulup kaybetmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında altın bulup geri vermek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir