AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para bulup sahibine vermek

Kahve falında kağıt para bulup sahibine vermek

Kahve falında kağıt para bulup sahibine vermek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, yeni kararlar alınacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt para bulup sahibine vermek gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında kağıt para bulup sahibine vermek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında para bulup sahibine vermek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, üzüleceğine, yıkılacağına delalettir.

Kahve falında yerde para bulup sahibine vermek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bulup sahibine vermek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdan bulup sahibine vermek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, haksızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para bulmaya çalışmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para bulup toplamak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para bulup başkasına vermek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir