AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bulup geri vermek

Kahve falında altın bulup geri vermek

Kahve falında altın bulup geri vermek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bulup geri vermek gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında altın bulup geri vermek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işarettir.

Kahve falında bulunan parayı geri vermek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, kazancının bol olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bulup sonra kaybetmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, büyük işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bulup satmak başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bulup saklamak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında altın bulup takmak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bulup sahibine vermek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında altın bulup kaybetmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, her şeyin gönlünce olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir