AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bulup kaybetmek

Kahve falında altın bulup kaybetmek

Kahve falında altın bulup kaybetmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bulup kaybetmek gördüyseniz:

  • Belli konularda görüşlerinizin bilinmesini ya da durumunuzun görülmesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında altın bulup kaybetmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, parasız kalmaya inanılır.

Kahve falında altın bulup sonra kaybetmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında para bulup kaybetmek işi ile gündeme geleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında altın bulup takmak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bulup paylaşmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük bulup takmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bulup sahibine vermek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bulup geri vermek huzursuz olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir