AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda bisiklet görmek

Kahve falında çamurda bisiklet görmek

Kahve falında çamurda bisiklet görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, masraflarının azalacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında çamurda bisiklet gördüyseniz:

  • Ya da belli konular zorlandıkça sonuç başarısızlık olabilir.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklete binmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayal kırıklığına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklet sürmek çok uğraş vereceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında çamurda bisiklet sürmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında çamurda bisiklet görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklet görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, ne yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bisiklet görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında bisikletli adam görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bisikletle gitmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir