AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet sürerken düşmek

Kahve falında bisiklet sürerken düşmek

Kahve falında bisiklet sürerken düşmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, saygın biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bisiklet sürerken düşmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmek üzere kurs, seminer veya eğitim programlarına katılabilir ya da evde kişisel gelişimle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında bisiklet sürerken düşmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında bisiklet sürememek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında birini bisiklet sürerken görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bisiklet sürerken görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına inanılır.

Kahve falında bisikletle düşmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, takdir edilen kişi olacağına yorulur.

Kahve falında bisikletle denize düşmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bisikletle suya düşmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işarettir.

Kahve falında bisikletle uçurumdan düşmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir