AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisikletle suya düşmek

Kahve falında bisikletle suya düşmek

Kahve falında bisikletle suya düşmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işarettir.

Kahve falında bisikletle suya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bisikletle suya düşmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalettir.

Kahve falında bisikletle uçurumdan düşmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet eder.

Kahve falında bisikletle düşmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret eder.

Kahve falında bisikletle denize düşmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bisikletten düşmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, şansının kendisinden yana olacağına tabir olunur.

Kahve falında bisiklet sürerken düşmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalet eder.

Kahve falında uçakla suya düşmek özlemlerini bitireceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında berrak suya düşmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir