AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk baskül görmek

Kahve falında bozuk baskül görmek

Kahve falında bozuk baskül görmek işlerin yolundan çıkacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk baskül gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla hızlı harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında bozuk baskül görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında baskül almak ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baskül görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında baskülde tartıldığını görmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına delalettir.

Kahve falında basküle çıkmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında baskülde tartılmak iç dünyasında rahata kavuşacağına, parasının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para kağıt para görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk uçak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir