AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskül almak

Kahve falında baskül almak

Kahve falında baskül almak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, özgüveninin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında baskül almak gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler.

Kahve falında bozuk baskül görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına inanılır.

Kahve falında baskül görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet eder.

Kahve falında baskülde tartıldığını görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, eline geçen malları tutamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baskülde tartılmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, umutlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında basküle çıkmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baskül almak başarıların artacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir