AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyuna sarılmak

Kahve falında boyuna sarılmak

Kahve falında boyuna sarılmak hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yaşananları unutturacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında boyuna sarılmak gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Kahve falında boyuna sarılmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına delalet eder.

Kahve falında boyuna eşarp bağlamak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı kurdele görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğa sarılmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın beline sarıldığını görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kitap görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle sarılmak adım atarken çok zorlanacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize delalettir.

Kahve falında sarı ruj sürmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir