AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kitap görmek

Kahve falında sarı kitap görmek

Kahve falında sarı kitap görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kazancının sürekli artacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, eski enerjisini bulacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, Tövbe Edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı kitap gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Kahve falında sarı kitap görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine inanılır.

Kahve falında kutu içinde kitap görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında kitap hediye etmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında kuran kitabını görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında arapça yazılı kitap görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında küçük kitap görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kitap görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında esmaül hüsna kitabı görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir