AnaSayfa / Genel / Kahve falında besili sığır görmek

Kahve falında besili sığır görmek

Kahve falında besili sığır görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında besili sığır gördüyseniz:

  • Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var.

Kahve falında besili sığır görmek rahat bir dönem yaşanacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına alamet eder.

Kahve falında besili boğa görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında besili tosun görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine delalet eder.

Kahve falında besili inek görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında besili koç görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında besili hayvan görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında besili kedi görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına inanılır.

Kahve falında besili koyun görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir