AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu at görmek

Kahve falında boynuzlu at görmek

Kahve falında boynuzlu at görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında boynuzlu at gördüyseniz:

  • Size sunulan yeni plan veya öneriler sizin yaptıklarınızdan daha fazla işe yarayabilir ya da karışık bir sorunu çözmenizi sağlayabilecek yakınlarınız olabilir.

Kahve falında boynuzlu beyaz at görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına delalettir.

Kahve falında beyaz boynuzlu at görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine yorulur.

Kahve falında çift boynuzlu at görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu at görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu beyaz at görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında tek boynuzlu at görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuz yemek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında inek tarafından boynuzlanmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir