AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunun kesildiğini görmek

Kahve falında boynunun kesildiğini görmek

Kahve falında boynunun kesildiğini görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki veya geleceğinizi etkileyebilecek durumda kişilerle ilişkilerinizde bilgece tavırların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kardeşinin boynunun kesildiğini görmek sıkıntılara neden olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında boynundan kesilmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi boynunun kesildiğini görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, emeğinden hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında boynunun kesilmesini görmek onlardan taraf hayır göreceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynu kesilmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin boynunun kesildiğini görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının boynunun kesildiğini görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, daha zengin hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında boynunun kesildiğini görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir