AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boynunun kesildiğini görmek

Kahve falında birinin boynunun kesildiğini görmek

Kahve falında birinin boynunun kesildiğini görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin boynunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Kahve falında kendi boynunun kesildiğini görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının boynunun kesildiğini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynunun kesilmesini görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine tabir olunur.

Kahve falında boynundan kesilmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında boynunun kesildiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin boynunun kesildiğini görmek bolluk içinde yaşanacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin boynunun kesildiğini görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında boynu kesilmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir