AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan ameliyat olmak

Kahve falında boynundan ameliyat olmak

Kahve falında boynundan ameliyat olmak emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında boynundan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Sorunların çözümünü sağlamaya yarayabilecek belli bilgilere ulaşmak için uğraşabilirsiniz.

Kahve falında boynundan ameliyat olmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüz ameliyatı olduğunu görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına delalet eder.

Kahve falında yüz ameliyatı olmak hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına alamet eder.

Kahve falında ameliyat dikişi görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında ameliyat yaptığını görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ameliyata hazırlanmak dostlardan zarar görüleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında mide ameliyatı olacağını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ameliyat olacağını görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir