Kahve falında boynunda morluk görmek

Kahve falında boynunda morluk görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, sağlığının bozulacağına, ana baba sözü dinlemeye, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunda morluk gördüyseniz:

  • Kontrollü değişiklikler yapmanız veya bazı olayları tutarlı şekilde zorlamanız durumunda pişman olmaksızın istediğinizi elde edebilirsiniz.

Kahve falında boynunu morarmış görmek bilgiyle donanacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında boynunda morluk görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, bolluk içinde yaşamaya alamet etmektedir.

Kahve falında boynunu mor görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin boynunu ısırmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında boynu kopmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, bir akrabadan hata görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynunu kesmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında boy uzun görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir