AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda atkı görmek

Kahve falında boynunda atkı görmek

Kahve falında boynunda atkı görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, batıl amele, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında boynunda atkı gördüyseniz:

  • Hassasiyet kazanan konularda daha esnek davranmanız gerekebilir.

Kahve falında boynunda atkı görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna atkı takmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında örgü atkı görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atkı şapka görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında turuncu atkı görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, içinin rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında atkı almak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında atkı bere satın almak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil atkı görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir