AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah atkı takmak

Kahve falında siyah atkı takmak

Kahve falında siyah atkı takmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah atkı takmak gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah atkı takmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı atkı takmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna atkı takmak çok büyük miktarda para kazanacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boyun atkısı takmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında siyah atkı görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örgü atkı görmek sağlam bir kariyer edineceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına delalettir.

Kahve falında atkı görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında birine atkı vermek yokluğa düşeceğine, huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir