AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş yolda yürümek

Kahve falında boş yolda yürümek

Kahve falında boş yolda yürümek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sağlığın bozulacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş yolda yürümek gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Kahve falında boş yolda yürümek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş yolda koşmak kendisini ailesine vereceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş arazide yürümek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda yürümek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir yolda yürümek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı yolda yürümek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bitmeyen yolda yürümek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir