AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bir eve girmek

Kahve falında boş bir eve girmek

Kahve falında boş bir eve girmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, makbul olan mallar edineceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş bir eve girmek gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında boş bir eve girmek eşlerin boşanacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında boş küvete girmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş havuza girmek çok büyük zorluklar çekeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında boş mezarın içine girmek aile bireyleri ile tartışacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında boş mezara girmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında boş binaya girmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında dolu evi boş görmek kazancının da azalacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş eve görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, kazancın az da olsa yitirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir