AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kutu görmek

Kahve falında boş kutu görmek

Kahve falında boş kutu görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş kutu gördüyseniz:

  • Yeni gruplara katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında boş yüzük kutusu görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş karton kutu görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, her geçen gün başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında boş kutu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş kutular görmek işlerin kara geçeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş ilaç kutusu görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında boş ayakkabı kutusu görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret eder.

Kahve falında boş çöp kutusu görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında içi boş kutu görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir