AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kayık görmek

Kahve falında boş kayık görmek

Kahve falında boş kayık görmek gönlünce harcama yapmasına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, şöhret elde edeceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında boş kayık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi üzebilirsiniz.

Kahve falında boş kayık görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında kendini kayıkta görmek birlikte kâh ağlayacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kayıkta gezmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayık tabak görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, zafer ve zenginlik getireceğine yorulur.

Kahve falında deniz üzerinde kayıkla gezmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulur.

Kahve falında denizin üstünde kayıkla gezmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derede kayıkla gezmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayıkta olmak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir