AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kayıkta görmek

Kahve falında kendini kayıkta görmek

Kahve falında kendini kayıkta görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Kahve falında kendini kayıkta gördüyseniz:

  • Biraz daha dikkatli olmanızda yarar var.

Kahve falında karada kayığa binmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında kayıkta olmak birlikte çeşitli işlere girileceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda kayıkla gezmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş kayık görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında balıkçı kayığı görmek hayırlı terfiler alınacağına, verimin her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında kayığın battığını görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kayığa binmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında nehirde kayıkla gezmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kendi işinin patronu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir