AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üzerinde kayıkla gezmek

Kahve falında deniz üzerinde kayıkla gezmek

Kahve falında deniz üzerinde kayıkla gezmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, ana baba sözü dinlemeye, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında deniz üzerinde kayıkla gezmek gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Kahve falında kayıkla denizde gezmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında denizde kayıkla gezmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde kayıkla gezmek ortaklıkların bozulacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında deniz üzerinde kayıkla gezmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derede kayıkla gezmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında nehirde kayıkla gezmek toplumda yükseleceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmakta kayıkla gezmek kısmetinin de açılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında gölde kayıkla gezmek büyük tartışmalara gireceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir