AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş güveç görmek

Kahve falında boş güveç görmek

Kahve falında boş güveç görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında boş güveç gördüyseniz:

  • Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Kahve falında boş güveç görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine yorulur.

Kahve falında güveçte kuru fasulye görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güveç yapmak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güveçte et pişirmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güveçte yemek yemek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak güveç görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güveç yemek zor günlerin yaşanacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güveç görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir