AnaSayfa / Genel / Kahve falında güveçte yemek yemek

Kahve falında güveçte yemek yemek

Kahve falında güveçte yemek yemek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, canla başla çalışacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalettir.

Kahve falında güveçte yemek yemek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik kararlarınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında güveç yemeği yapmak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında etli güveç yemek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında güveç yemek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında güveç yemek görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güveçte yemek görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine yorulur.

Kahve falında güveçte yemek yemek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güveç görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güveç yediğini görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir