Kahve falında güveç yapmak

Kahve falında güveç yapmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, fakirlik yaşayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, birikmiş parasının olacağına işarettir.

Kahve falında güveç yapmak gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Kahve falında güveç yapmak gönlündeki gibi sevileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güveç yemeği yapmak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında toprak güveç görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güveçte yemek görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında güveçte et pişirmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında güveç almak onurlu bir yaşam süreceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güveçte kuru fasulye görmek işlerinin yarıda kalacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına yorulur.

Kahve falında güveç kabı görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, ne yöne gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir