AnaSayfa / Genel / Kahve falında havai fişek izlemek

Kahve falında havai fişek izlemek

Kahve falında havai fişek izlemek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, maddi varlığının çoğalacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında havai fişek izlemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Kahve falında havai fişek izlemek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında havai fişek patladığını görmek kendisine şifa olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında havai fişek patlatmak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havai fişek patlaması görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında havai fişek gösterisi görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havai fişek atmak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde havai fişek görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında işaret fişeği görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir