AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş fındık görmek

Kahve falında boş fındık görmek

Kahve falında boş fındık görmek en doğru şekilde öğreneceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, hile ile mal elde etmeye, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında boş fındık gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Kahve falında boş fındık görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine yorulur.

Kahve falında içi boş fındık görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine rivayet eder.

Kahve falında kavrulmuş fındık yemek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında çuvalda fındık görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye fındık vermek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bahçede fındık toplamak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık badem yemek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir