AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayı ağlarken görmek

Kahve falında ablayı ağlarken görmek

Kahve falında ablayı ağlarken görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına delalet eder.

Kahve falında ablayı ağlarken gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında ablanı ağlarken görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında ablayı ağlarken görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayan abla görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ablayı evlenirken görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ablasıyla kavga ettiğini görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında ablanın gelin olduğunu görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ablayı öpmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işaret eder.

Kahve falında abla öldüğünü görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir