AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş ahır görmek

Kahve falında boş ahır görmek

Kahve falında boş ahır görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş ahır gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmalısınız, iyimser olmanız yanlış algılama veya yorumlama sorunlarına neden olabilir veya karşıt görüşlü kişiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında boş ahır görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına yorulur.

Kahve falında ahırı temizlediğini görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahır ve hayvan görmek sıkıntıların artacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe işaret etmektedir.

Kahve falında ahır pisliği görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında ahıra saklanmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ahırda yumurta toplamak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ahırda cımbız görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahırda kuran okumak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir