AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek piştiğini görmek

Kahve falında börek piştiğini görmek

Kahve falında börek piştiğini görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, bereketli işler yapılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında börek piştiğini gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında börek piştiğini görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında mantı piştiğini görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet eder.

Kahve falında tencerede et piştiğini görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında süt piştiğini görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulur.

Kahve falında evde yemek piştiğini görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında nohut piştiğini görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yufka piştiğini görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk eti piştiğini görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir