AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka piştiğini görmek

Kahve falında yufka piştiğini görmek

Kahve falında yufka piştiğini görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işarettir.

Kahve falında yufka piştiğini gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Kahve falında yufka yemek piştiğini görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında yufka piştiğini görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek piştiğini görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Kahve falında tencerede et piştiğini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında çorba piştiğini görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına inanılır.

Kahve falında köfte piştiğini görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hasret içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında tavuk eti piştiğini görmek işinde yükseleceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında yılanın piştiğini görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir