AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut piştiğini görmek

Kahve falında nohut piştiğini görmek

Kahve falında nohut piştiğini görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nohut piştiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizle ilgili duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız.

Kahve falında nohut piştiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, çabalarının boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında hamur piştiğini görmek planlarının işe yarayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencerede et piştiğini görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, yapılan ahlaksız davranışlara delalet etmektedir.

Kahve falında et yemeği piştiğini görmek yetki sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına yorulur.

Kahve falında etin piştiğini görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında yufka ekmek piştiğini görmek çok başarılı olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fırında yemek piştiğini görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencerede yemek piştiğini görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir