AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş börek görmek

Kahve falında pişmemiş börek görmek

Kahve falında pişmemiş börek görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş börek gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Kahve falında pişmiş börek görmek gelirin tükeneceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş börek yemek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, malların çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek rakipleri mağlup edeceğine, maddi olarak güç kazanacağına işarettir.

Kahve falında pişmemiş börek görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında pişen börek görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek darlık içine düşeceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir tepsi börek görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, mekân değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında pasta börek tatlı yemek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir