AnaSayfa / Genel / Kahve falında böreği yemek

Kahve falında böreği yemek

Kahve falında böreği yemek işinin gücünün de rast gideceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, gelirinin sürekli olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında böreği yemek gördüyseniz:

  • Bazı jestler veya yardımlar sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında baklava börek yemek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında börek ve tatlı yemek hasta ise bakacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına inanılır.

Kahve falında etli börek yemek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında yufka börek yemek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkma börek yemek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tepside börek yemek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işarettir.

Kahve falında çiğ börek yemek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kek börek yemek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir