AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo renk görmek

Kahve falında bordo renk görmek

Kahve falında bordo renk görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo renk gördüyseniz:

  • Yaşamsal kararlarınız devreye girebilir.

Kahve falında bordo renk halı görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo renk etek görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına yorulur.

Kahve falında bordo renkli perde görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo renkli araba görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, iş değişikliğine gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında bordo renk araba almak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında bordo renk ceket giymek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında bordo renk ev görmek kendini çok iyi hissedeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bordo renkli yatak örtüsü görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir