AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo oje görmek

Kahve falında bordo oje görmek

Kahve falında bordo oje görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo oje gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bordo oje sürmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo oje görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bordo tişört görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında bordo pardesü giymek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bordo renkli perde görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulur.

Kahve falında bordo taşlı yüzük görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo gömlek giymek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo perde görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir