AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo kravat görmek

Kahve falında bordo kravat görmek

Kahve falında bordo kravat görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo kravat gördüyseniz:

  • İki kere düşünmeden konuşmamanızda veya eleştirilerde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında bordo kravat görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birine kravat hediye etmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına kravat takmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, gülmeye hasret kalacağına işarettir.

Kahve falında kravat görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında lacivert kravat görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulur.

Kahve falında turuncu kravat görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kravat bağlamak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kravatlı adam görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir