AnaSayfa / Genel / Kahve falında kravat görmek

Kahve falında kravat görmek

Kahve falında kravat görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kravat gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz kravat görmek işten yana şansının açık olacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına delalettir.

Kahve falında lacivert kravat görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında kravatlı adam görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kravat takmak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında mor kravat görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında sarı kravat görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında kısa kravat görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kravat görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir