AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo abiye görmek

Kahve falında bordo abiye görmek

Kahve falında bordo abiye görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bordo abiye gördüyseniz:

  • Sosyal planlar endişlerinizi gidermenize veya bazı projelerinizin olumlu sonuçlanmasına da yardım edebilir.

Kahve falında bordo abiye görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Kahve falında turuncu abiye görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında abiye elbise almak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Kahve falında abiye ayakkabı giymek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz pembe abiye giymek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Kahve falında abiye çanta almak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor abiye elbise giymek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında abiye elbise diktirmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir