AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç para almak

Kahve falında borç para almak

Kahve falında borç para almak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, iş sahibi olacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında borç para almak gördüyseniz:

  • Belli konularda hatalar veya eksiklikler oluşabilir.

Kahve falında borç kağıt para vermek ekmeğine leke süreceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para borçlanmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında ölüye borç para vermek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, rızkının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında borç para vermemek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında akrabadan borç para almak anne baba duasının alınacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden borç para almak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret eder.

Kahve falında para borç almak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına delalet eder.

Kahve falında borç para aldığını görmek bazı iş birlikleri yapacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir