AnaSayfa / Genel / Kahve falında borazan sesi duymak

Kahve falında borazan sesi duymak

Kahve falında borazan sesi duymak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, stresinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında borazan sesi duymak gördüyseniz:

  • İş birliğine açık olmalı, yardım edilmesi gereken konulardan kaçmamalısınız.

Kahve falında borazan sesi duymak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, büyük atılımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında borazan çiçeği görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında borazan görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında borazan çalmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişinin sesini duymak insanlardan takdir toplayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının sesini duymak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın sesini duymak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında alkış sesi duymak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir