AnaSayfa / Genel / Kahve falında borazan çalmak

Kahve falında borazan çalmak

Kahve falında borazan çalmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında borazan çalmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, taşınma, dekorasyon ya da tadilat türünde işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz.

Kahve falında borazan çalmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında borazan çiçeği görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında borazan sesi duymak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında borazan görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında çaldığını görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para dolu cüzdan çaldırmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yiyip içeceğine rivayet eder.

Kahve falında silah çalmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında piyano çalmak hem de zengin biri olacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir